Over ons

De WoonWensTool is ontwikkeld door iTX BouwConsult uit Rijssen. Na jarenlang veelvuldig contact met particuliere opdrachtgevers onderhouden te hebben, is ons gebleken dat het grootste deel van de particulier opdrachtgevers onvoorbereid het proces van nieuw bouwen in stappen. “Is dat gek” vroegen wij ons af. Nee, dus. Op internet is veel informatie te vinden over Hypotheken en alles wat daarmee samenhangt maar over het bouwen van een huis en de bouwprijzen daarvan is nauwelijks informatie te vinden.

De meeste opdrachtgevers hebben geen flauw benul van de mogelijke kosten van hun bouwwensen. Met een vaag idee stappen ze bij een aannemer binnen en vragen om een kostenplaatje. Dat valt vaak tegen. Voor de opdrachtgever omdat de prijs te hoog is, voor de aannemer omdat hij serieus gerekend heeft en vaak duurder uitkomt dan door de opdrachtgever verwacht.

De WoonWensTool geeft de particulier de ruime mogelijkheid om in alle rust af te tasten wat zijn woonwensen zijn en wat die woonwensen gaan kosten. Als eind resultaat ontvangt de particuliere opdrachtgever een rapport met daarin de bouwprijs en zijn woonwensen. Hiermee kan de particuliere opdrachtgever naar de aannemers of de architect. Echter nu zijn de woonwensen van de opdrachtgever afgestemd op zijn beschikbare budget. Dat geeft een zeker gevoel.

Terug