Persberichten

www.woonwenstool.nl de website voor particulieren met nieuwbouwplannen!

Voortaan geen onduidelijkheid meer voor de particulier met nieuwbouwplannen over het maximaal beschikbare bouwbudget in combinatie met zijn persoonlijke woonwensen.

iTX BouwConsult presenteert de online WoonWensTool als reactie op de zeer matig beschikbare informatie voor de particulier als het gaat om bouwkosten.

Met de WoonWensTool, te vinden op www.woonwenstool.nl, wordt de particuliere huizenbouwer in staat gesteld om zijn persoonlijke woonwensen online in overeenstemming te brengen met het beschikbare bouwbudget. Tot voor kort was deze informatie niet beschikbaar.

De particulier ging met onrealistische plannen naar een aannemer. Op zijn beurt rekende de aannemer aan deze vage plannen. De aannemer was veel tijd kwijt, de bouwprijs kwam bijna nooit in overeenstemming met het beschikbare bouwbudget en de particuliere bouwer was ontevreden over de te hoge prijs. Uiteindelijk dus alleen maar verliezers.

Met de handige WoonWensTool doorloopt de particulier stap voor stap al zijn mogelijke woonwensen. Gemaakte keuzes worden direct online vertaald in bouwkosten. Bij iedere keuze ziet de particulier vervolgens het bouwbudget meelopen. Blijkt dat na het doorlopen van de WoonWensTool de gemaakte keuzes tot een hogere prijs leiden dan het beschikbare bouwbudget, dan past de gebruiker zijn wensen aan. Net zo lang tot de woonwensen in overeenstemming zijn met het budget.

Ook legt de particulier zijn esthetische wensen vast in het Moodboard. Wanneer alles naar wens is, wordt het gratis WoonWensRapport aangevraagd. Met dit rapport kan de particulier automatisch bij meerdere aannemers een prijsofferte aanvragen.

Zowel voor de particulier als voor de aannemer zitten er veel voordelen aan de WoonWensTool. Door duidelijkheid naar de aannemer toe over de woonwensen en het beschikbare bouwbudget wordt er erg veel tijd bespaard. Dit voorkomt onnodige ergernissen en teleurstellingen over offertes achteraf. Met behulp van de WoonWensTool sluiten offertes aan bij de woonwensen en het budget van de particuliere opdrachtgever.


Particuliere huizenbouwer gebaat bij objectieve informatie op de WoonWensTool

Geen onduidelijkheid meer over het maximaal beschikbare bouwbudget voor de particuliere huizenbouwer en zijn persoonlijke woonwensen.

iTX BouwConsult presenteert de online WoonWensTool als antwoord op de zeer matig beschikbare informatie voor de particuliere huizenbouwer als het gaat om bouwkosten en het beschikbare bouwbudget.

Met de WoonWensTool, te vinden op www.woonwenstool.nl. wordt de particulier huizenbouwer in staat gesteld om zijn persoonlijke woonwensen online in overeenstemming te brengen met zijn beschikbare bouwbudget. Tot voor kort was deze informatie niet beschikbaar. De particulier kon met vage plannen naar een aannemer stappen. De aannemer rekende aan deze vage plannen, resultaat: aannemer veel geld en tijd kwijt, bouwprijs niet in overeenstemming met het beschikbare bouwbudget en de particuliere huizenbouwer ontevreden en boos te gelijk.

Met de handige WoonWensTool doorloopt de particulier stap voor stap al zijn mogelijke woonwensen. Gemaakte keuzes worden gelijk vertaald in bouwkosten. Bij iedere keuze ziet de particulier het bouwbudget oplopen. Blijkt dat na het doorlopen van de WoonWensTool de gemaakte keuzes meer te zijn dan het beschikbare bouwbudget, dan rest niets anders dan in de woonwensen te schrappen, net zo lang tot de woonwensen in overeenstemming zijn met het bouwbudget.

Als extra mogelijkheid legt de particulier zijn esthetische wensen vast in het Moodboard. Na dat alles conform de wens is van de particulier wordt het gratis WoonWensRapport aangevraagd. Met dit rapport kan de particulier bij meerdere aannemers een prijsofferte aanvragen.

Zowel voor de particulier als voor de aannemers zitten er veel voordelen aan deze WoonWensTool. Immers door een duidelijk woonwensen pakket, dat overeenkomt met het beschikbare bouwbudget, aan de aannemer te overleggen wordt er veel tijd bespaart, voorkomt je onnodige ergernissen over offertes die niet aansluiten op de woonwensen.


Terug